Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/migogfilmen.dk/public_html/wp-content/themes/valenti/library/core.php on line 1444

300 millioner … down the drain

DC Comics kæmper godt nok med næb og klør lige nu, for at se, om de kan nå Marvel til sokkeholderne. Lad mig bare med det samme være helt ærlig: Det kan de slet ikke!

Jeg må indrømme, at det mig en kæmpe gåde, hvordan en film til 300 millioner – dollars vel at mærke – kan være så ufattelig grim at se på.

Der er så lidt i den her film der er flot – næsten kun Amy Adams. Superman ligner Superman … men så har de måttet lave re-shoots, hvor Henry Cavill allerede var igang med Mission Impossible 6, hvor han har en stort flot overskæg. Og han var kontraktlig bundet til, at det ikke måtte fjernes i de re-shoots, så derfor har man så fjernet det i post. Problemet er, at det ligner noget, jeg har lavet på en Amiga i 90’erne. Det er virkelig ringe lavet … og rygtene siger, det har kostet dem $25 mio bare at gøre det. Jeg ANER ikke hvormeget CGi-work man får for $25 mio … men det lader til, at nogen er blevet for voldsomt tørret bagi.

Prøv lige at se den overlæbe … det ser jo ikke menneskeligt ud.

 

Production design

Og så forstår jeg simpelthen ikke, hvem der har godkendt de costume-designs den her film har med sig. Flash ligner altså et fastelavskostume fra en 6-klasse på en mindre kommuneskole … og Cyborg er bare en øjebæ af CGI, hvor det virker som om, man har skulle vinde VM i shiny shit!!!!
De andre kan gå an … dog ser Batman farlig ud i dagslys … og ikke farlig på den gode, Batman-agtige måde.

Og filmens hovedskurk er virkelig også voldsomt dårlig lavet. Igen … mig + en Amiga + 90’erne.
Ja ja, det er nemt at kritiserer. Ja, det er møgnemt – og nej, jeg kunne naturligvis ikke nå den level af VFX med en Amiga … eller med det udstyr de her har brugt, for jeg er ikke VFX-artist. Men når man ser, hvad andre film – ofte low-budget – kan fremmane af virkelighedstro VFX, så skuffer det mig bare big-time, at man med sådan et kæmpe budget, ender ud med sådan noget makværk. Jurassic Park har 25 år på bagen, og når man tænker på hvor langt VFX og CGI er kommet siden da, så er det da en katastrofe, at alt i Jurassic Park ser mere naturligt ud, end en helt ny film, med et budget der langt overgår flere afrikanske landes BNP.

Og hvorfor er Hollywood (ja, se mig … jeg skærer lige alle over én kam) blevet så doven, at selv scener, hvor skuespillerne blot nærmest står stille, nu skal laves med CGI … i stedet for lige at skyde en green-screen plate, der kan kyles ind???. Det må da for alt i verden også være billigere … altså, hvis det koster $25 mio at barbere Henry Cavill!

Og hvad med historien tænker du sikkert … jeg gider ikke en gang begynde at forklare den. Det er en kæmpe rodebunke, der for det meste ikke giver mening – hverken i forhold til de forhenværende film (Man of Steel, Batman v Superman, Suicide Squad og Wonderwoman), eller filmen selv.

Faktisk gider jeg ikke bruge mere tid på den her … basta!

Justice League
En middelmådig film, der virker enormt dårligt skrevet og klippet ... og med måske de grimmeste visuelle effekter man længe har set
Skuespil3
Historie / manus2
Production Value2.1
Fx1.4
Godt
  • Gal Gadot / Wonder Woman
  • Ben Affleck
  • Amy Adams
Skidt
  • Virkelig dårlig CGI
  • Skurken
  • Manuskriptet
2.1Karakter